Zwemvesten keuren

-
Certificeren van zwemvesten.

Mogelijkheden van bezorging / service.

Het keuren van zwemvesten en reddingsvesten

Zwemvesten & reddingsvesten dienen jaarlijks gekeurd te worden bij professioneel gebruik. en 2 jaarlijks bij recreatief gebruik. Het keuren van de zwemvesten doen wij in ons labaratorium waar we uw zwemvesten en reddingsvesten keuren volgens de daarvoor geldenende regels en normeringen.

Certificeren

Bij elke keuring van een zwemvest ontvangt u van ons een certificaat van het reddingsvest dat deze is goedgekeurd. Dit certifictaat geeft u de garantie dat na de keuring

wetsuits - rash guards en boardshorts. Creëer, stel samen en inspireer met de complete watersport-outfits van Jobe.nl!

Mogelijkheden van bezorging / service.

zwemvesten ophalen

Op laten halen


Zwemvesten.nl kan de zwemvesten op locatie afhalen. Deze optie zorgt vaak voor de snelste doorlooptijd. Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

zwemvesten opsturen

Opsturen


De zwemvesten die gekeurd moeten worden voldoende gefrankeed per post naar ons opsturen.
Stuur je pakket naar: Zwemvesten.nl
t.a.v. afdeling keuren
Prisma 73
3364DJ Sliedrecht, Nederland.

zwemvesten afhalen

afgeven bij ons in de winkel

Bij ons in de winkel kun je zonder het te maken van een afspraak afgeven. Doordat de vesten een druktest moeten ondergaan is het niet mogelijk om te wachten totdat de zwemvesten gekeurd zijn.

Zwemvest kopen?

Zwemvesten zijn er in diverse modellen, kleuren en maten. Jobe zwemvesten zijn gekenmerkt door de perfecte pasvorm en trendy kleuren. Door de vele inovaties die Jobe jaarlijks doorvoert, wordt dit ieder jaar opnieuw gegarandeerd. Denk je dat het lastig is om je zwemvest online te kopen? Geen zorgen, door de handige filter, die in iedere categorie is aangebracht, selecteer je jouw wensen en eisen. Zo bepaal je precies welke zwemvesten er geschikt zijn voor jouw toepassing. Of je nu een zwemvest zoekt voor het snorkelen, wakeboarden of op de band, Jobe.nl heeft alles direct uit voorraad leverbaar. Tevens geven we je hieronder uitleg over hoe je moet meten om je maat te bepalen. Omdat de zwemvesten kunnen verschillen van pasvorm, staat er bij ieder vest een aparte tabel waaruit je gemakkelijk je maat afleest. Heb je dit allemaal bepaald dan ben je nog slechts enkele klikken weg van het aanschaffen van je ideale vest.


Mogelijkheden van bezorging / service.

Dè specialist in zwemvesten en watersport!

Nog niet helemaal zeker van het juiste model zwemvest of de maat? Kom dan langs in onze zwemvestenshop waar we een ruim assortiment zwemvesten voorradig hebben. Daarnaast staat er een team van experts voor je klaar om je van het beste zwemvestenadvies te voorzien. Zo weet je zeker dat je altijd met het juiste product de deur uit loopt. Heb je, je ideale vest al wel gevonden? Fantastisch! Bestel deze dan gemakkelijk online of kies voor de mogelijkheid om hem af te komen halen in de winkel. Om je watersportoutfit echt compleet te maken hebben we perfect matchende wetsuits - rash guards en boardshorts. Creëer, stel samen en inspireer met de complete watersport-outfits van Jobe.nl!