Alles van World Nautic Center
Onderdeel van World Nautic Center
Voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis
meer dan 25 jaar specialisme
Geen verzendkosten vanaf €99,-
30 dagen op zicht
Grote winkel in Nederland
Same day delivery
meer dan 25 jaar specialisme
Geen verzendkosten vanaf €99,-
Voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis
30 dagen op zicht

Waarom kopen bij zwemvesten.nl

Focus, kennis en expertise, al meer dan 20 jaar.

Al ruim 20 jaar lang zijn we dag in dag uit bezig met klanten met allerlei vragen, situaties en eisen om slechts één doel te bereiken; Een goed en veilig reddingsvest. Of het nu gaat om comfortabel reddingsvest voor je kind, een vest dat je voldoende drijfvermogen geeft tijdens het surfen of een reddingsvest dat je dag in dag uit aan hebt bij werkzaamheden op kades, aan bruggen, in de overslag, brandweer etc. wij beschikken over de kennis en het specialisme om samen tot de juiste oplossing te komen.

Onze merken reddingsvesten en zwemvesten
Daar het om veiligheid en levens draait, werken we met Europese en veelal zelfs Nederlandse merken. Waarom? Omdat zij, net als wij, alleen genoegen nemen met vesten die aan de hoogste mate van veiligheid en kwaliteit voldoen. Daardoor zijn we zeker van onze zaak en kunnen we beloven dat ieder vest naar behoren werkt en over de juiste certificeringen beschikt.

De oplossingen voor beroepsmatig gebruik
Bij professionele gebruikers is het belangrijk om te weten wat voor werkzaamheden men met de vesten uitvoert en waar. Dit in verband met de keuze voor drijfvermogen, materialen en certificering/regelgeving. Of het nu gaat om SOLAS reddingsvesten voor op zee, Brandvertragende reddingsvesten voor lassen, slijpen en brandweerdoeleinden of een standaard uitvoering voor inspectiewerkzaamheden, wij begeleiden je in de keuze voor het juiste model. Daarnaast worden alle reddingsvesten voor professioneel gebruik desgewenst uitgeleverd met extra certificaat, worden ze opgenomen in het keuringsprogramma en zijn ze op verzoek zelfs te voorzien van bedrukking of tags. Neem direct contact op met onze experts of check hier alle info over de keuze van het juiste vest.

Keuren
Naast de verkoop nemen we ook de keuring van reddingsvesten voor onze rekening. Als geautoriseerd keuringsstation zijn we gemachtigd om vesten in eigen beheer te keuren en certificeren. Mede hierdoor zien we ook hoe vesten zich “gedragen”. Door dit mee te nemen in onze adviezen voor de aanschaf van nieuwe reddingsvesten weet je dat je niet alleen een reddingsvest koopt voor nu, maar voor de komende jaren. Lees alles over het keuren van reddingsvesten.

kinderreddingsvest

Fysieke store
Naast online is er ook de mogelijkheid om onze fysieke store te bezoeken. Hier staan onze experts voor je klaar om je van het beste advies te voorzien. Of het nu gaat om een reddingsvestje voor je kind of dat je het beroepsmatig gebruikt, alle kennis is hier aanwezig om je van het beste advies te voorzien. Voor zakelijke klanten is het niet ongebruikelijk dat we een afspraak inplannen op locatie om zo nog beter te ervaren naar wat voor oplossing of vest je opzoek bent. Check alles over de mogelijkheden om een afspraak op locatie in te plannen.

Liever online bestellen?
Bestel je liever online en kom je er niet helemaal uit? Of wil je jou bestelling telefonisch doornemen en doorgeven? Wij staan je graag te woord, neem contact op.

Veelgestelde vragen


Een zwemvest wordt vooral gebruikt bij watersporten (wakeboarden, suppen, kayak). Een reddingsvest is meer voor activiteiten rondom het water. Lees alles over de verschillen hier.


Ja! Wij hebben een fysieke winkel in Sliedrecht. Hier krijg je persoonlijk advies en kan je diverse producten passen en proberen.
Prisma 73
3364DJ Sliedrecht


Bij beroepsmatig gebruik is het verplicht om elk jaar je reddingsvesten te laten keuren. Bij privé gebruik zit er geen verplichting, maar wel een advies van om de twee jaar. Lees hieralles over het keuren van je reddingsvest.


Ja! Binnen 30 dagen kan je jouw bestelling nog ruilen of retourneren, mits ongebruikt.


Kort gezegd: geen zwemdiploma = reddingsvest.
Wel een zwemdiploma = zwemvest.
Lees hier alles over zwemvest kopen voor kinderen.