Kinder zwemvest of Kinder reddingsvest?

zwemvest kind

Zwemvest kind

Een zwemvest bij je kind zorgt ervoor dat hij of zijn in het water blijft drijven, maar het hoofd wordt niet ondersteund dus kan niet zonder begeleiding het water in. Een Zwemvest voor je kind is dus perfect wanneer je er altijd bij in de buurt bent.

Kinderzwemvesten
reddingsvest kind

Reddingsvest Kind

Reddingsvesten voor kinderen zijn ervoor om je kind ten alle tijde te beschermen tegen verdrinking. Met een goed reddingsvest kan je kind nooit verdrinken. Het reddingsvest zorgt ervoor dat bij het te water raken het kind direct op de rug draait en het hoofd wordt ondersteund.

Kinder reddingsvesten

Bekijk de zwemvesten
in onze winkel!

Kom langs

Kinder zwemvesten kopen?

Wij vinden de veiligheid van uw kind of kinderen net zo belanrgijk als u, en daarom willen we u graag helpen en adviseren voor het maken van de juiste keuze zwemvest of kinder reddingsvest. Mocht het desondanks nog niet duidelijk neem dan contact met ons op.

Alleen het beste is goed

Wij leveren alle merken en modellen zwemvesten en reddingsvesten en accessoires, maar op 1 voorwaarde en dat is dat alleen het beste voldoende is. Met beste bedoelen we ook het beste dus alle modellen die we verkopen zijn gecertificeerd en goedgekeurd en veilig om door kinderen gedragen te worden tijdens op en bij het water. Nooit meer angst te hebben of je kind wel boven water blijft of goed omdraait op de rug, want u heeft het veiligste model gekocht.


maatadvies zwemvesten

Meten is weten

Omdat een zwemvest in het water niet op mag kruipen, is het belangrijk de juiste maat te bepalen. Houd hiervoor de borstomvang over de tepel gemeten aan.

Hulp nodig?
advies reddingsvest

Let op!

Bij de aanschaf van een kinderreddingvest, dus met een kraag, is het zeer belangrijk om de juiste maat te nemen. Dus niet af te wijken van het voorgeschreven aantal KG's.

Reddingsvesten met een kraag zullen je kind ten alle tijden op de rug draaien met het hoofd vrij van water. Zo is je kind ook veilig bij paniek of in geval van buiten bewust zijn.


Zwemvesten.nl de specialist in zwemvesten en reddingsvesten

Nog niet helemaal zeker van het juiste model zwemvest of de maat? Kom dan langs in onze zwemvestenshop waar we een ruim assortiment zwemvesten voorradig hebben. Daarnaast staat er een team van experts voor je klaar om je van het beste zwemvestenadvies te voorzien. Zo weet je zeker dat je altijd met het juiste product de deur uit loopt. Heb je, je ideale vest al wel gevonden? Fantastisch! Bestel deze dan gemakkelijk online of kies voor de mogelijkheid om hem af te komen halen in de winkel.