Zwemvesten keuren


zwemvesten keuren

Zwemvesten & reddingsvesten dienen jaarlijks gekeurd te worden bij professioneel gebruik (professioneel bedoelen wij: iedereen die zijn zwemvest veelvuldig gebruikt of werkzaamheden waarbij ze dagelijks worden gedragen. Hierbij kun je denken aan reddingsvesten die gedragen worden in de weg en waterbouw, industrie, terminals, bouw etc.) en 2 jaarlijks bij recreatief gebruik.

Hoe gaat keuren van een zwemvest in zijn werk?

Reddingsvesten die gekeurd worden zijn veelal automatisch opblaasbare reddingsvesten. Bij de keuring wordt elk reddingsvest minimaal 16 uur op druk gezet en na de druktest worden de reddingsvesten volgens het protocol van de fabrikant gekeurd en gecertificeerd. Wij zullen na de keuring van het reddingsvest het reddingsvest voorzien van een certificaat.

Certificeren

Bij elke keuring van een zwemvest ontvangt u van ons een certificaat van het reddingsvest dat deze is goedgekeurd. Dit certifictaat geeft u de garantie dat na de keuring uw zwemvest volledig goedgekeurd is

Mogelijkheden van bezorging / service

reddingsvesten ophalen

Op laten halen

Zwemvesten.nl kan de reddingsvesten op locatie afhalen, deze optie zorgt vaak voor de snelste doorlooptijd. Neem hiervoor contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

reddingsvesten opsturen

Opsturen

De reddingsvesten die gekeurd moeten worden voldoende gefrankeed per post naar ons opsturen.

Stuur je pakket naar:
Zwemvesten.nl
t.a.v. afdeling keuren
Prisma 73
3364DJ Sliedrecht, Nederland.

reddingsvesten afhalen

Afgeven in onze winkel

Bij ons in de winkel kun je zonder het te maken van een afspraak afgeven. Doordat de vesten een druktest moeten ondergaan is het niet mogelijk om te wachten totdat de reddingsvesten gekeurd zijn.

Zwemvesten.nl - reddingsvesten keuren is onze passie

Zwemvesten.nl is inmiddels na jarenlange ervaring de specialist in het keuren van reddingsvesten. Onze kennis rijkt ver, want wij zien en kennen de markt door en door en zijn door een groot aantal merken en ook de belangrijkste merken geautoriseerd om reddingsvesten te keuren. Doordat we weten wat de kwaliteit verschillen zijn bij de vesten weten we ook welk advies we moeten geven waneer u reddingsvesten koopt.

Ontzorgen

Steeds meer klanten begrijpen de noodzaak van keuren en laten hun vesten structureel en op tijd keuren door ons. Maar om u helemaal te ontzorgen sluiten steeds meer bedrijven een onderhoudscontract af, waarmee ze met ons de afspraak maken dat wij de vesten afroepen en keuren wanneer dit moet gebeuren. Onze eigen afhaaldienst verzorgt in overleg met de klant wanneer ophalen en wanneer retour. "Geweldige service" is de kreet die we steeds vaker horen wanneer we ons werk doen en de klant onzorgen bij de keuring van de reddingsvesten.